maandag 23 januari 2012

Hugs and kisses...

Finally I can come over here and show something at last.  Another two weeks and I''l be demonstrating at a fair only for shopowners.  AMT asked me and I didn't say now of course :-).  they want me to demonstrate the resins of Pébéo - Gédéo and I 've been playing with them since :-)
The first resin is thicker and doesn't need a mold becaus it "feel" the bounderies of the base onto which you'll poor it.  the second one ( comes clear or coloured) is thinner and needs a mold.
Since it's almost valentine and I already had a nice mold in the shape of a heart I didn't have any difficulty of choosing a project ;-)   combined the two different resin's to make a bookcard.
Used the resin to "glaze" the bubbels the little mouse is making.

Zo, eindelijk kan ik ook eens iets laten zien van alles wat me de laatste tijd bezig houdt.  Nog twee weekjes en ik mag voor groothandelaar AMT gaan demonstreren op een beurs voor winkeliers.  Ze wilden graag dat ik de harsen van Pébéo demonstreerde en natuurlijk heb ik daar de voorbije weken vollop mee gespeeld om te zien wat mogelijk was en wat niet.
De ene hars is een "glazin resin" wat zoveel betekent als dat het een glazen effect creert.  De tweede hars is de " resin crystal" .  Deze hars heb je in gewoon doorzichtig maar ook in verschillende kleuren en in parelmoer-goud-"koper" kleur.  Dit is een hars die je in een mal giet om zo 3D vormen te verkrijgen.
Aangezien het bijna valentijn is en ik een mooie mal van een hartje had lag de keuze voor de hand :-)) Mijn nieuwe stempels van artemio bovengehaald, wat papier en de twee verschillende vormen hars.  De eerste hars is gebruikt om de zeepbellen aan  te zetten en zo een blinkend glazen effect te krijgen.I really needed a bookcard to be able to put my heart inside.

Het is een bookcard geworden want ik had natuurlijk wel wat hoogte nodig om het hartje in te kunnen verwerken.


A little close up...

Even een close upje van het hart dat in de kaart zit.  Helemaal super vind ik deze hars.Stamps: Artemio ( mouse), We are Memorykeepers ( text) ( unknown ( "LOVEtext)

De muizenstempels en de roze harten op de achtergrond zijn van Artemio, de tekststempels XOXO en "hugs and kisses zijn van We Are Memorykeepers.  De grote tekst LOVE...kocht ik een aantal jaren geleden terug op de stempelbeurs maar ik weet het merk niet meer (bloos)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...