donderdag 21 maart 2013

Hello, hoi, salut, hallo,...

Hello, hoi, salut, hallo,...
Just wanted to say hi and thank you to the new followers here on the blog.  I hope you enjoy it here.
Feel free to ask any question any time and if there is something you want to see just scream :-)

And I have to admit...I 'm curious what it is you like to see so feel free to post a comment telling me what materials you like, if you're into ATC, cards, art journaling... would you like to see step by step?

Took my ecolines and copics to make this one...


Hello, hoi, salut, hallo,...
Ik wou gewoon even hoi zeggen aan mijn nieuwe volgers hier op het blog en dank je wel. Ik hoop dat je het hier wat naar je zin hebt.
Mocht je ooit vragen hebben dan geef je maar een gil en als er iets is wat je mist dan hoor ik het graag ;-) ( Zolang er geen naaimachine aan te pas komt of breinaalden ;-) )

En ik moet nu wel toegeven, ik ben een nieuwsgierig aagje.  Wat vinden jullie leuk om te zien, welke materialen willen jullie gebruikt zien, liever kaarten, ATC of hebben jullie ook een artjournal... Willen jullie graag stap voor stap zien? Voel jullie vrij om mijn nieuwsgierigheid te beantwoorden in een berichtje :-)  

Om dit ATC'tje te maken haalde ik mijn ecolines en copics uit de kast...

3 opmerkingen:

 1. Ik vind je creaties zo mooi dat ik niet anders kan als je volger worden, deze ATC is heel knap, de geit van Stampotique is de max, niet!! ??Ik heb hem ook al meerdere keren met succes gebruikt!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooie ATC! Ik volg jou via mijn google reader, dus je ziet mij niet bij je officiële volgers. Ik ben zelf een ATC-liefhebber, maar ik zie alles graag dat je post: art journals en kaarten ... alles bezorgt me inspiratie! Als je ooit eens een partner zoekt om een Stampotique ATC-swapje mee te doen, dan ben ik zeker kandidaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik geniet van alles op je Blog Veerle, maar ATC's zijn bij mij toch echt wel favoriet.
  En dan lees ik altijd graag hoe iets gemaakt is, dus met welke materialen en technieken, zodat ik er iets van kan leren en het zelf ook eens kan uitproberen.

  groetjes, Trix (van de Stempel ATC groep)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...