zaterdag 14 september 2013

Designteammember!I 'm so happy and proud to be able to tell you all: I 'm a member of the designteam of a lovely shop called  In 't woefke . Be sure to visit the blog and get to know the other members.
You also will find a lot of pictures of the different materials you can find at the shop and may show up in the projects of the DT.
Browse in the sidebar to find some lovely projects Inge already made in the past to get some ideas for halloween.
I 'm already brainstorming so you can expect some sneak peeks real soon :-)Ik ben zo blij en best wel trots om te kunnen vertellen dat ik lid ben van het nieuwe designteam van een hele leuke hobbywinkel: In 't woefke . Ga zeker eens een kijkje nemen op het blog om kennis te maken met de andere leden.  Je vind ook veel foto's van het uitgebreid aanbod van hobbymaterialen dat je daar kan vinden en met welke materialen we dus aan de slag kunnen gaan.
Kijk ook even in de sidebar om verschillende projecten te vinden die Inge reeds maakte in het verleden om al wat inspiratie op te doen voor halloween dat stilletjes dichterbij komt.  Of spring gewoon even binnen en kom heel wat voorbeelden van dichtbij bekijken.
Ik heb er alvast heel veel zin in en ik ben dan ook al volop aan het brainstormen op leuke projecten. Ik laat zo snel mogelijk wat sneak peeks zien ;-)

8 opmerkingen:

 1. Een dikke proficiat met je Designteam membership Veerle! Je bent het waard! Ben er zeker van dat jij mooie creaties voor hen zult maken! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Veerle,

  Als mede-team-lid ben ik meteen volger bij je geworden.
  Tot binnenkort in Wommelgem!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer een volger erbij.....kijk ook uit naar ons DT-dagje ;)
  Veel liefs, Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig hoor Veerle... jou blog kwam ik al meer bezoeken, maar wist niet van onze gezamelijke hobbywinkel... en nu zijn we DT collega's... hahahaha zo leuk!
  Tot binnenkort live en vooral welkom in ons clubje!
  Groetjes Patrice

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Veerle,

  gefeliciteerd met je DT-schap, ik kijk er enorm naar uit om met jullie allen creatief aan de slag te gaan!

  Groetjes,

  Lins

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Veerle, leuk om je binnenkort eens te ontmoeten ...
  Groetjes Karine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat met het memberschap. Ik ben per ongeluk op je blog terecht gekomen en ben onder de indruk van de prachtige dingen die je maakt. Van veel technieken zou ik wel meer willen leren :-).

  Ik ben volger geworden, dus je zult me nog wel vaker zien langskomen.

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Claudia, welkom op mijn blog. Wat die technieken betreft geef je maar een gil en dan maak ik werkbeschrijvingen, of had je interesse in een workshop?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...