vrijdag 2 mei 2014

Dragonfly...

No butterfly this time but a dragonfly. Now spring is here one of my cats surprised me already with his first catch and that was a dragonfly.  I can expect more of them but also birds will be brought home by him. Not that funny but that's life? Hope we'll be able to save some of them like we did last year.

Geen vlinder deze keer op mijn kaartje maar een libelle. Nu het lente is en er meer leven komt verraste één van mijn poezen me al met een libelle hier in de living. En ik mag er zeker van zijn dat het niet de laatste zal zijn. Oh en vogels mag ik vast en zeker ook nog verwachten. Niet zo'n leuke verrassingen maar zo is het nu eenmaal zeker? Hopelijk kunnen we er nog een paar redden zoals vorig jaar.

Al the materials to make this card can be found at In 't Woefke of course, the paper is Pion Design and the dragonfly is a Memorybox die.

Alle materialen voor dit kaartje kan je vinden bij In 't Woefke natuurlijk. Het papier is Pion design en de libelle is een memoryboxstans.

6 opmerkingen:

 1. Zeer mooie kaart Veerle! En de libelle is ook supermooi!!
  Jammergenoeg heeft onze poes ook de gewoonte om met allerlei vangsten in huis te komen. Ocharme de vogeltjes en vlindertjes! Vind het ook zo wreed, maar het is nu eenmaal de natuur hé.
  Groetjes en nog een fijn weekend! Linda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vandaag is het eerste vogeltje hier gevangen, hij had het netjes voor de voordeur gelegd :-(

   Verwijderen
 2. Prachtige creatie Veerle , super mooie libel ook!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veerle,
  zowel deze als vorige zijn PRACHTIG !
  Groetjes
  laurette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart. Heel mooi rustig en prachtig van kleur.
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow Veerle dit is PRACHTIG, hoe je hier in verschillende niveaus hebt gewerkt, en de libel lijkt wel echt!!Heel mooi gedaan!!

  Groetjes
  Mariaxx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...