zaterdag 1 augustus 2015

Stamping with a stencil...

Today I want to go a little further with the stamp I used on my CAS envelopecard I made that you can find HERE 
I chose to work with the same stamp again but combined it with the matching stencil. And of course I wanted to give it a twist so I didn’t use it in the traditional way. Instead of filling in the gaps with ink or texturepaste I chose to use the “negative” plastic as a stamp. This gave me the slightly rougher look I love so much.


Ik ga vandaag graag even verder op mijn CAS enveloppekaart die je HIER kan terugvinden. Ik ging terug aan de slag met dezelfde stempel maar combineer hem vandaag met de bijhorende stencil.  En dan koos ik er natuurlijk voor om er mijn twist aan te geven en de stencil eens niet te gebruiken zoals het hoort maar gebruik te maken van het “negatieve” gedeelte ^.^
Dus in plaats van de gaten te gebruiken en deze op te vullen met inkt of textuur koos ik ervoor om het deel van plastiek te gebruiken als stempel.  Je bekomt zo toch dat ietsjes ruwere resultaat waar ik van hou.


I have put a small piece of the stamp at the front  and colored it in with my Zig Art and Graphic markers. And since the stamp is really nice and fine I stamped him on the inside also to finish the card off.

Een heel klein deeltje van de stempel liet ik terugkomen op de voorgrond  dat ik inkleurde met de Zig art and Graphic stiften. En omdat deze stempel zo fijn is drukte ik hem ook nog even volledig af binnen in de kaart.


1 opmerking:

  1. Wat een pracht van een kaart, helemaal mijn ding! Zo stijlvol en knap.

    Liefs,

    Lins

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...