vrijdag 25 oktober 2013

Tag: halloween

First of all I would like to say hi to my new followers.  I hope you'll
enjoy it and if you have any question just yell :-)
Eerst een warm welkom aan mijn nieuwe volgers.  Ik hoop dat jullie het hier
leuk vinden en als jullie een vraag hebben geef je maar gewoon een gil :-)

***** ***** ***** ***** *****

Halloween...I don't celebrate it or pay much attention to it.  Although I have to confess I do own some stamps of skulls and a single bat is flying around here. But that' s because of Erica who loved skulls a while ago and of course to be able to make some cards for boys.
But I tried to make a Halloweentag cause Inge from In't Woefke just loves Halloween.

The background was made wipping off some dylusions of my workspace. 

Halloween...ik heb er eigenlijk niet zo heel veel mee.  Ok ik beken, ik heb hier wel stempels liggen van doodshoofden en een enkele vleermuis maar dat is omdat ons Erica een tijd geleden gek was van doodshoofden en om natuurlijk ook eens een stoere jongenskaart te kunnen maken.
Voor het designteam van In 't Woefke heb ik mij er nog eens aan gewaagd om ze boven te halen en een halloweentag te maken aangezien Inge helemaal weg is van Halloween.

De achtergrond is een opveegje van dylusions die op mijn werkblad lagen en het leek me perfect als achtergrond. Of course you need some secret herbs made by a witch so I putted some into a pocket.  The tag was no longer safe with my 3 cats trying to get the pocket open  :-)

Natuurlijk ook een zakje met geheime kruiden aan de tag gehangen.  Hier thuis was mijn tag sindsdien niet meer veilig voor mijn katten :-)

As usual I tried to get some 3D into my tag so I made the bats fly by putting their wings up. 
En zoals gewoonte geprobeerd om wat 3D in mijn werk te krijgen.  Dus de vleugels van de vleermuizen omhoog gezet alsof ze echt vliegen. 


The bottles got some glossy accents so they look like real bottles.

 De flesjes kregen natuurlijk die "glaslook" mee door wat glossy accents aan te brengen.


Happy haunting.

Veel griezelplezier.

7 opmerkingen:

 1. Schitterende Halloween tag!! Prachtig dat groen met oranje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Veerle,
  ja hij is echt fantastisch hoor! En nog mooier in het echt met de warme kleuren, 3D accenten en de "gloed" rond de flessen en doodskop.
  Hij staat hier te pronken hoor
  groetjes
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Veerle,

  ik heb je label in 't echt gezien in de winkel en deze is zo leuk geworden. Door er met wit potlood rond te gaan, komen die flesjes extra goed uit. Heel leuk idee!

  Liefs,

  Lins

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi, griezelig uit. Ook ik ben niet zo gecharmeerd van het halloween gegeven. De tags zijn echt mooi, en wat een leuk idee, een extra kleine tag toe te voegen, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...